Üzüm
: Roussanne, Marsanne
Renk
: Parlak kehribar sarısı
Koku
: Narenciye, kayısı, incir, bal, kekik ve taze biberiye
Tat
: Damağı dolduran ve Akdeniz meyvelerini çağrıştıran ipeksi aromasıyla dengeli
ve uzun bir bitişe sahiptir
Yemek
: Izgara balık, kabuklu deniz ürünleri, makarnalar veya tek başına aparitif
olarak
Saklama
Derecesi : 10 C - 13 C
Yıllandırma
: Fermantasyonunu ve gelişimini 7 ay boyunca % 100 yeni meşe fıçılarda
tamamlamıştır
Alkol :
%14
Ödül
: Regional Trophy – Bölgeler Kupası/Decanter
Gümüş
Madalya,International Wine Challenge, 2012
'Henüz
Piyasaya Çıkmamış Beyaz Şaraplar' (Pre-release) kategorisinde en yüksek puan /
Masters of Wine Weekend, Istanbul 2012